Handelsbetingelser og privatpolitik | Walter Grey
ALTID FRI FRAGT & LYNHURTIG LEVERING

Handelsbetingelser & Privatlivspolitik

1. Handelsbetingelser

Generelle Oplysninger

Walter Grey ApS
Anpartsselskab

CVR: 38073850

 

Adresse:
Tækkemandsvej 1
4300 Holbæk
Danmark

 

Tlf.: +45 70 26 40 26
Mail: info@waltergrey.dk

Vis mere

Kvalitet

Bemærk: Da produkterne er håndlavede kan målene afvige med få millimeter.

Vægtbelastningstest er udført i samarbejde med Teknologisk Institut i Danmark og i henhold til standarderne EN 16121:2013 og EN 16122:2012

Vis mere

Betaling

Walter Grey ApS modtager betaling med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard eller bankoverførsel:

 

Dankort & kreditkort:

Vi tager ikke kortgebyrer på betalingskort. Kort udstedt uden for EU, kan dog pålægges betalingsgebyr.

Walter Grey krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Beløbet trækkes først ved afsendelse af varerne.

 

NB: Der kan IKKE checkes ud i EUR såfremt man anvender et Dankort.

 

Bankindbetaling:

Pengene indbetales til:

Sparekassen Sjælland
Konto 5292-0000193357
SWIFT: SWESDK22
IBAN: DK6352920000193357

Vi sender varerne til dig, så snart vi har registeret din indbetaling. Husk at skrive dit navn og ordrenummer i modtagerfeltet på bankoverførslen.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

Priser

Alle priser er inkl. 25 % dansk moms og anført i enten danske kroner eller euro.
Priserne er kun gældende inden for EU´s grænser.

Vis mere

 

Levering & Forsendelse

Vi tilbyder gratis fragt på ordrer med levering i Danmark*. Vi sender dine varer senest to hverdage efter at vi har modtaget din ordre**.

Afhentning på vores lager er også en mulighed – ring gerne og aftal tidspunkt så vi kan have varerne pakket og klar til dig. Kontakt os på telefon +45 70 26 40 26

 

Ordrer under 20 kg

  • Små pakker sendes som brev til din postkasse via Postnord.
  • Mellemstore pakker sendes via GLS til nærmeste pakkeshop i hele Danmark, eller til erhvervsadresse hvis en sådan er angivet.

 

Ordrer over 20 kg

  • Sendes via DHL, DSV, deres underleverandører eller anden kurer
  • Leveres til kantstenen. Dato for levering aftales direkte med os og leveres i tidsrummet 8-16. Der skal være en på adressen i hele dette tidsrum, eller mulighed for at stille varerne i fx. nærliggende carport/skur. Noter gerne i kommentarfeltet hvis du har en ønsket leveringsdato.

 

*Levering til yderområder og småøer er ikke altid mulig med vores leverandører, og der kan forekomme et fragtgebyr. Ring og hør nærmere, hvis du bor i et yderområde. Ønsker du andre former for levering som fx opbæring eller levering i et specifikt tidsrum, er dette en mulighed i nogle områder, mod et ekstra leveringsgebyr. Kontakt os på tlf. (+45) 70 26 40 26 for nærmere aftale.

 

**Såfremt produkter er udsolgte, vil du blive kontaktet direkte angående ny leveringsdato.

Rettidig levering forudsætter at DHL, GLS og DSV eller deres underleverandører, overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos dem, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Ved levering til Færøerne, Grønland og andre lande, kontakt os da for fragttilbud – tlf. (+45) 70 26 40 26.

Ved udebleven leverance sender vi en ny leverance uden beregning.

Vis mere

 

Fortrydelsesret

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren eller hvor forbrugeren får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale hvor flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, leveres enkeltvis. Skulle købet fortrydes inden for 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail: info@waltergrey.dk – eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen nederst på siden. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette forud for leveringsdatoen.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Ved anvendelse af fortrydelsesretten anbefaler vi på det kraftigste at varen returneres i SAMME EMBALLAGE, idet manglende emballage oftest medfører en beskadigelse af produktet og ofte udgør en værdiforringelse, hvorfor du vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. For at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det derfor, at varen returneres i original emballage. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler dig som kunde.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for reoler.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 450,-

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

WalterGrey ApS
Tækkemandsvej 1
4300 Holbæk
Danmark

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Vi anbefaler, at du benytter Postnord eller en anden national kurer, når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken via track-and-trace, og hermed fjernes enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret af os. Medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen og vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.

Vis mere

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Som kunde har du ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede, da varen blev solgt.

Reklamationsretten gælder i to år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere hurtigst muligt og inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette i udgangspunktet ske inden for to måneder efter, at en fejl eller mangel ved en vare er – eller burde være – opdaget. Derfor anbefaler vi at du er omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Walter Grey ApS
Tækkemandsvej 1
4300 Holbæk
Danmark

 

Mærkes “Reklamation”

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

For nærmere uddybning af Reklamationsretten henvises til den danske købelov.

Vis mere

 

Transportskader

Ved reklamationer der skyldes transportskade skal der rettes henvendelse direkte til Walter Grey via tlf. (+45) 70 26 40 26 eller mail: info@waltergrey.dk hurtigst muligt. Vi anbefaler på det kraftigste at der rettes henvendelse senest fire dage efter modtagelsen af ordren, da dette muliggør en langt hurtigere ekspedition. Såfremt der går længere end fire dage, kan det være svært at bevise at skaden skyldes transporten, og ikke er opstået efterfølgende.

Vi anbefaler at nedenstående dokumentation medsendes ved henvendelse, da det letter processen betydeligt:

  1. Fotos af pakkens udvendige flader, af den samlede indvendige beskyttelse samt af det skadede indhold.
  2. Foto af de påsatte transport-mærkater skal fremgå tydeligt på et af billederne af emballagen.

Ved beskadiget emballage er det et krav, at der laves et forbehold ved modtagelsen eller helt afvise pakken/pallen.

Det er vigtigt, at alt emballage samt vare gemmes og ikke tages i brug, indtil sagen er afsluttet.

Vis mere

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Nicholas Andreasen på mail info@waltergrey.dk eller telefon +45 7026 4026.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Vis mere

 

Tilbud

Alle tilbud er gældende i 10 dage fra tilbuddets dato, medmindre andet er aftalt.

Vis mere

 

2. Privatlivspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos Walter Grey ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne som udgangspunkt slettes.

 

Vis mere

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Vis mere

 

Videregivelse af personoplysninger


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Ved køb af varer, registrerer og videregiver vi de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Disse partnere er listet herunder. Der henvises i øvrigt til disse samarbejdspartneres privatlivspolitiker:

 

Oplysninger videregives til følgende samarbejdspartnere:

Fair IT A/S
Bødkervej 22
4300 Holbæk
CVR: 33076886
Privatlivspolitik forefindes ikke online men kan rekvireres ved direkte henvendelse til Fair IT A/S eller Walter Grey ApS.

 

KoBu Solutions I/S
Tagensvej 116, 325
2200 København N
CVR: 34573042
https://www.designstudio.dk/cookie-privatlivspolitik/

 

AWORK ApS
Frederikssundsvej 62, 3. Sal
2400 København
CVR: 34725845
https://awork.dk/databehandleraftaler

 

Microsoft Danmark A/S
Kanalvej 7
2800 Kongens Lyngby
CVR: 13612870

https://www.microsoft.com/en-us/licensing/product-licensing/products.aspx

 

One.com A/S
Kalvebods Brygge 24
1560 København V
CVR: 28677138

https://help.one.com/hc/da/articles/360000253649-Hvordan-overholder-One-com-Persondataforordningen-GDPR- 

 

cHosting ApS
Overgade 14, st.
5000 Odense C
CVR: 25531205

https://chosting.dk/da/privatlivspolitik/

 

Visma e-conomic A/S
Langebrogade 1
1411 København K
Danmark
CVR: 29403473
https://www.e-conomic.dk/privacy

 

Oplysninger videregives for at kunne oprette dig som kunde i vores system. Dette gøres for at kunne registrere og afsende varerne fra vores lager samt med henblik på at kunne håndtere eventuelle reklamationssager eller senere tilkøb.

 

DSV SOLUTIONS A/S
Hovedgaden 630
2640 Hedehusene
Danmark
CVR: 26366321
http://www.dsv.com/About-DSV/data-privacy

 

GLS Denmark A/S
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark
CVR: 10 54 97 44
https://gls-group.eu/DK/da/privacy-policy

 

Oplysninger videregives kun til vores transportleverandør når der er valgt levering, og videregives for at kunne afsende varerne.

 

QuickPay ApS
Østergade 25, 1. tv.
8000 Aarhus C
Danmark
CVR: 21822434
https://learn.quickpay.net/helpdesk/da/articles/databehandler-aftale/

 

Sparekassen Sjælland-Fyn
Isefjords Alle 5
4300 Holbæk
CVR: 36532130
https://www.spks.dk/sv.administration/privatliv#persondata

 

Betalingsoplysninger videregives krypteret via SSL-kryptering til Quickpay for at kunne gennemføre transaktion med betalingskort. Alle oplysninger der sendes, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om dit kreditkort.

 

The Rocket Science Group LLC, MailChimp
675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000
Atlanta, GA 30308
USA
https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Oplysninger til sidstnævnte videregives kun hvis du skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev, og der videregives kun navn, efternavn og e-mailadresse. Disse anvendes til at udsende nyhedsbreve gennem MailChimps platform.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@waltergrey.dk.

Den dataansvarlige på www.waltergrey.dk er Nicholas Andreasen / WalterGrey ApS

Vis mere

Vi henviser for øvrigt til vores cookiepolitik.

 

 

Handelsbetingelser & Privatlivspolitik er senest opdateret d. 21.09.2018

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Hent Standardfortrydelsesformular

0