REOLER & INTERIØR | Walter Grey
ALTID FRI FRAGT & LYNHURTIG LEVERING

REOLER & INTERIØR

Håndlavede modulreoler og reolsystem i mange størrelser og farver.

Reoler fra Walter Grey er kvalitetsreoler lavet af holdbare MDF-træplader der lakeres to gange, for at opnå en flot finish. Lakeringen giver et klassisk og stilrent look og gør at der ikke er nogle synlige samlinger i hjørnerne.

Reolerne fås i tre størrelser fra 35 cm og op til 70 cm med henholdsvis et, to og fire rum. Disset tre typer reoler fås i to dybder: 24 cm og 34 cm

Der findes et stort udvalg af tilbehør til reolerne, som giver muligheder for at skabe anderledes opbevaringsløsninger. Miks og match med tilbehør og skab en helt unik opbevaringsløsning til dit hjem, fx ved at kombinere de mange flotte farver på kryds og tværs.

Varianter

4 rum: Kvadratisk reol i størrelserne B70xH70xD24 samt B70xH70xD34

2 rum: Rektangulær reol i størrelserne B35xH70xD24 samt B35xH70xD2

1 rum: Kvadratisk reol i størrelserne B35xH35D24 samt B35xH35xD34

Tilbehør

Blandt de mange løsninger til reolerne, findes flere muligheder til montering. Reolerne kan monteres på væggen med et ophæng, og bruges som bogkasser eller til at skabe mere luft på gulvet. De kan også stilles direkte på en sokkel, eller der kan monteres forskellige varianter af ben under. Der findes flere varianter af låger, som kan kombineres med forskellige slags greb, eller et minimalistisk click-system.

Inspiration

Find inspiration til dine løsninger her på siden og køb færdige løsninger, eller sammensæt selv efter dine personlige præferencer. Du kan fx. montere låger og ekstra hylder, elegante greb eller et praktisk click-system til lågerne.

Brug et ophæng og kombiner nemt reolerne med hinanden. Sammensæt for eksempel en hel væg til kontoret, børneværelset eller hvor der er brug for gode opbevaringsløsninger.