REOLER | Walter Grey
ALTID FRI FRAGT & LYNHURTIG LEVERING

REOLER

Håndlavede Reoler
Modulreoler og reolsystem i mange størrelser og farver
Reoler fra Walter Grey er kvalitetsprodukter lavet af MDF-træplader der lakeres to gange, for at opnå en flot finish. Lakeringen giver et klassisk og stilrent look og gør at der ikke er nogle synlige samlinger i hjørnerne.

Reolerne fås i tre størrelser fra 35,5 cm og op til 70 cm med henholdsvis et, to og fire rum. Disset tre typer reoler fås i to dybder: 24 cm og 34 cm

Der findes et stort udvalg af tilbehør til reolerne, som giver muligheder for at skabe anderledes opbevaringsløsninger. Miks og match med tilbehør og skab en helt unik opbevaringsløsning til dit hjem, fx ved at kombinere de mange flotte farver på kryds og tværs.


Varianter
4 rum: Kvadratisk reol i størrelserne B70xH70xD24 samt B70xH70xD34

2 rum: Rektangulær reol i størrelserne B35,5xH70xD24 samt B35,5xH70xD2

1 rum: Kvadratisk reol i størrelserne B35,5xH35,5D24 samt B35,5xH35,5xD34
Tilbehør
Blandt de mange løsninger til reolerne, findes flere muligheder til montering. Reolerne kommer med vægophæng til montering på væggen, og kan derfor bruges som bogkasser eller til at skabe mere luft på gulvet. De store varianter kan også stilles direkte på en sokkel, eller der kan monteres forskellige varianter af ben under. Der findes flere varianter af låger, som kan kombineres med forskellige slags greb, eller et minimalistisk click-system. Find alt tilbehør her på siden.
Inspiration
Find inspiration til dine løsninger her på siden og køb sammensatte løsninger, eller vælg selv efter dine personlige præferencer. Du kan fx. montere låger og ekstra hylder, elegante greb eller et praktisk click-system til lågerne.

Kombiner nemt reolerne med hinanden. Sammensæt for eksempel en hel væg til kontoret, børneværelset eller hvor der er brug for gode opbevaringsløsninger.

Viser alle 21 resultater

0