½ Låger | Walter Grey Downloads. ½-låger giver mulighed for at gemme dagligdagens rod væk, eller til at undgå at der samler sig støv på hylderne. Brug for eksempel to ½-låger på en 4-rums reol, som en skænk, og opbevar vinglas og andet service tæt på spisebordet. Vælg mellem forskellige greb i flere farver, eller brug det populære click-system til lågerne. Lågerne til Walter Grey reoler fås også i størrelsen ¼-låger, der passer i et enkelt rum på 35,5×35,5 cm.">
ALTID FRI FRAGT & LYNHURTIG LEVERING

½ Låger

Vores ½-låger til reoler fås i mange flotte farver. De passer til 2-rums- og 4-rums reoler i størrelserne B70xH70 cm og B35,5xH70 cm. Husk at tilkøbe greb eller click-system til lågerne.

½-lågerne er håndlavet og lakeret med de samme materialer som Walter Grey reolerne. Lågerne består af kvalitetsmateriale og lakeres to gange. Dette sikrer en jævn farve og flot finish. Forborede huller sikrer en nem og enkel montering af de to beslag. Manual til montering af lågerne kan findes under Downloads.

½-låger giver mulighed for at gemme dagligdagens rod væk, eller til at undgå at der samler sig støv på hylderne. Brug for eksempel to ½-låger på en 4-rums reol, som en skænk, og opbevar vinglas og andet service tæt på spisebordet.

Vælg mellem forskellige greb i flere farver, eller brug det populære click-system til lågerne.

Lågerne til Walter Grey reoler fås også i størrelsen ¼-låger, der passer i et enkelt rum på 35,5×35,5 cm.

Viser alle 4 resultater
0