¼ Låger | Walter Grey downloads. Gem alle småting væk bag ved lågerne og undgå støv og skidt i dine reoler. Montér for eksempel en ¼-låge i en 1-rums reol, og hæng en lille, lukket bogkasse på væggen, eller brug den som sengebord. Sæt forskellige farver låger på reolerne og giv dem et elegant udtryk med enten greb eller click-system. Låger til Walter Grey reoler fås også i størrelsen ½-låger, der passer til 2-rums og 4-rums reoler.">
ALTID FRI FRAGT & LYNHURTIG LEVERING

¼ Låger

¼-låger til reoler fås i mange forskellige farver. De passer til alle Walter Grey reoler og fylder et rum i størrelsen 35,5×35,5 cm. Der tilkøbes greb eller click-system til lågerne.

¼-låger er produceret i samme materialer som Walter Grey reolerne. De er lavet af MDF-plader af høj kvalitet og lakeret to gange. Herved opnår lågerne en flot, jævn farve og finish. Der er forborede huller til beslag i lågerne. Dette gør det nemt og enkelt at montere dem korrekt. Manual til montering findes under downloads.

Gem alle småting væk bag ved lågerne og undgå støv og skidt i dine reoler. Montér for eksempel en ¼-låge i en 1-rums reol, og hæng en lille, lukket bogkasse på væggen, eller brug den som sengebord. Sæt forskellige farver låger på reolerne og giv dem et elegant udtryk med enten greb eller click-system.

Låger til Walter Grey reoler fås også i størrelsen ½-låger, der passer til 2-rums og 4-rums reoler.

Viser alle 4 resultater

1